jemi një grup të
talentuarish dhe
me eksperiencë
me bazë në Durrës

Impresionuar nga eksperienca e përdoruesit me produktet tona

Duke lëvizur hapat e parë të shtyrë nga kurioziteti ndaj informatikës, nisëm të përkthenim këtë pasion me studim dhe dedikim në një bashkëpunim ndërkombëtar midis Shqipërisë, Italisë dhe Francës. Eksperienca jonë bazohet në ndërtimin e faqeve ueb për shitje online, rezervim hotelesh, qëndrash spa, restorantesh dhe lloje të ndryshme biznesesh të cilët bazojnë aktivitetin e tyre të përditshme në rezervime dhe agjendë virtuale.

Rri në kontakt me ne, jo vetëm për zhvillime faqe ueb-i, do të jemi mendimi juaj i parë kur t’ju nevojitet ndihmë eksperte për reklamim, imazh marke ose kompanie, shërbime IT, asistencë në distancë dhe jo vetëm.

Të krijosh prezantimin në ueb të Imazhi të kompanisë ose Markës suaj nuk është më një nevojë por një formë arti dhe reklamimi për biznesin tuaj. Nuk ndalojmë në zhvillimin për ueb, e tejkalojmë atë, e thjeshtojmë duke larguar gjithçka të pa nevojshme dhe të rëndomtë.

Sipas këndvështrimit tonë, një faqe duhet të jetë: e kënaqshme për përdoruesin, e pastër, e shpejtë dhe e sigurt nga vizitor keqdashës

disa nga klientët tanë

Jemi krenar të kemi krijuar për këta klientë

Linkedin