LizzyUAU

 In
lizzyuau WebMotion portfolio

LizzyUAU

  • Re-Design i faqes ueb duke përdorur teknikat me te reja si: HTML5, CSS3, PHP dhe gjuhe te tjera programimi për një faqe ueb me interaktive, te pëlqyeshme dhe për te gjithë ekranet.
  • Design Kartëvizita