KLIENTI

Akropoli Hotel

Çfarë kemi krijuar

Studim, Konceptim dhe Ndërtim i Logos së Akropoli Hotel / Design dhe ndërtim i faqes ueb duke mundësuar prenotime online zhvilluar me risitë e fundit të programimit për ueb dhe përshtatjen për çdo ekran / Krijim i përfaqësimit ne kanalet sociale / Fushata reklamimi të printuara dhe dixhitale (Google, Facebook dhe Instagram Ad’s ).