jemi krenar për
çfarë kemi krijuar
dhe kurioz për
çfarë mund të krijojmë

shërbimet tona

Në vijim është mënyra më e thjeshtë për të shpjeguar disa nga mundësite tona

Marketing

Fushata Google AdWords | Bing | Fushata reklamimi Social Media | Landing-Page | Studim Tregu | Broshura | Fushata reklamimi të printuara ose/dhe dixhitale

SEO, SXO, SMO, SEM

Jemi dhe bashkëpunojmë me ekspertët më të mirë kombëtarë dhe ndërkombëtarë në marketing. SEO | SEM | SSM | SXO | Landing-Page | Fushata Google | Fushata Social Media | OOH | Ekspert në reklamime të Printuara dhe Dixhitale.

Studim i Produktit

Të krijosh produktin ideal për klientin ideal është pikë kyçe e suksesit tuaj. Supozime ose intuita edhe përse të edukuara lënë hapësira për gabime, një rrezik që nuk do të merrnit përsipër.

Menaxhim Identiteti Korporativ

Studim, Konceptim dhe Krijim i një sistemi Identiteti të një Kompanie ose Marke të kompletuar në çdo hap dhe mënyrë (strategji, identitet nominal dhe/ose vizual, branding etj.).

Ndërtim faqe Web

Faqe web Statike | Faqe web Interaktive | Shtije Online | Prenotime Online | Landing-Page

e-Commerce

Ekspertë në programime ad hoc dhe CMS të ndryshëm si: Magento | OpenCart | WooCommerce | Jigoshop | Presta Shop | CS-Cart | Drupal | ECWID | Joomla | Django etj..